AcasăBrânză

Rețete și ghid fabuloase de brânză la grătar

Aruncă o privire la selecția noastră grozavă de mâncăruri cu brânză la grătar de la Halloumi la Quesadillas! Acestea sunt rețete clasice de brânză și tot ce trebuie să faceți este să urmați ghidul nostru de experți pentru acestea și vă veți duce mâncarea la nivelul următor! Bucurați-vă de aceste minunate arome la grătar în confortul propriei bucătării!

Istoria sandvișurilor cu brânză la grătar

Sandvișurile cu brânză la grătar au fost un element de bază al bucătăriei americane de secole. Prima rețetă înregistrată pentru un sandviș cu brânză la grătar datează din anii 1920. Era o rețetă simplă care consta din pâine și brânză prăjite împreună. De atunci, sandvișurile cu brânză la grătar au evoluat într-o varietate de feluri de mâncare diferite, fiecare cu întorsătura sa unică.

Una dintre cele mai populare variante ale sandvișului cu brânză la grătar este clasicul sandviș cu brânză americană. Acest sandviș este făcut cu brânză americană feliată între două felii de pâine albă, care apoi sunt prăjite pe o grătar sau într-o tigaie. Rezultatul este un sandviș delicios de lipicios, perfect pentru orice moment al zilei.

O altă variantă populară a sandvișului cu brânză la grătar este croque-monsieur francez. Acest sandviș este făcut cu șuncă și brânză Gruyere între două felii de pâine, care sunt apoi înmuiate în ou și prăjite până se rumenesc. Croque-monsieur este un sandviș delicios și indulgent, perfect pentru o ocazie specială.

În cele din urmă, sandvișul cu brânză la grătar a influențat și alte feluri de mâncare, precum quesadillas și panini. Aceste feluri de mâncare preiau conceptul de bază al sandvișului cu brânză la grătar și adaugă ingrediente noi pentru a crea ceva unic și delicios.

Rețete fabuloase de brânză la grătar

Acum că am explorat istoria sandvișurilor cu brânză la grătar, haideți să aruncăm o privire la câteva rețete fabuloase pe care le puteți încerca acasă.

Sandviș cu brânză la grătar Halloumi

Brânza Halloumi este o brânză semi-tare care este perfectă pentru grătar. Acest sandviș cu brânză la grătar este făcut cu brânză halloumi, ardei roșii prăjiți și pesto. Este un sandviș delicios și sățios, perfect pentru prânz sau cină.

Ingrediente: - 2 felii de pâine cu aluat - 3 uncii de brânză halloumi - 2 linguri de pesto - 1/4 cană de ardei roșii prăjiți - 1 lingură de unt

Instrucțiuni: 1. Preîncălziți o tigaie grill la foc mediu. 2. Întinde pesto pe o parte a fiecărei felii de pâine. 3. Adaugă ardei roșu prăjit la o felie de pâine. 4. Tăiați brânza halloumi în felii subțiri și adăugați-le la cealaltă felie de pâine. 5. Pune sandvișul în tigaia grătar și gătește 2-3 minute pe fiecare parte, până când brânza se topește și pâinea este crocantă. 6. Scoateți sandvișul din tigaia grătar și serviți fierbinte.

Sandwich cu brânză la grătar caprese

Sandvișul cu brânză la grătar Caprese este o întorsătură delicioasă a clasicei salate Caprese. Acest sandviș este făcut cu brânză mozzarella proaspătă, roșii și busuioc. Este un sandviș ușor și răcoritor, perfect pentru un prânz de vară.

Ingrediente: - 2 felii de pâine cu aluat - 3 uncii de brânză mozzarella proaspătă - 1/2 cană de roșii felii - 1/4 cană de busuioc proaspăt - 1 lingură de unt

Instrucțiuni: 1. Preîncălziți o tigaie grill la foc mediu. 2. Adăugați roșiile feliate la o felie de pâine. 3. Adăugați brânză mozzarella proaspătă pe cealaltă felie de pâine. 4. Acoperiți brânza cu frunze de busuioc proaspăt. 5. Pune sandvișul în tigaia grătar și gătește 2-3 minute pe fiecare parte, până când brânza se topește și pâinea este crocantă. 6. Scoateți sandvișul din tigaia grătar și serviți fierbinte.

Sandwich cu brânză la grătar Quesadilla

Sandvișul cu brânză la grătar Quesadilla este o fuziune delicioasă a bucătăriei mexicane și americane. Acest sandviș este făcut cu brânză cheddar, salsa și coriandru. Este un sandviș picant și aromat, perfect pentru un prânz sau o cină rapidă.

Ingrediente: - 2 tortilla de făină - 3 uncii de brânză cheddar - 1/4 cană salsa - 1 lingură de coriandru tocat - 1 lingură de unt

Instrucțiuni: 1. Preîncălziți o tigaie grill la foc mediu. 2. Adăugați brânză cheddar, salsa și coriandru la o tortilla. 3. Puneți cealaltă tortilla deasupra amestecului de brânză. 4. Așezați sandvișul în tigaia grătar și gătiți 2-3 minute pe fiecare parte, până când brânza se topește și tortilla este crocantă. 5. Scoateți sandvișul din tigaia grătar și serviți fierbinte.

Concluzie

Sandvișurile cu brânză la grătar sunt un fel de mâncare delicios și versatil care poate fi savurat într-o varietate de moduri diferite. De la sandvișuri clasice cu brânză americană la quesadilla exotice, există un sandviș cu brânză la grătar pentru toată lumea. Așadar, mergeți mai departe și încercați una dintre aceste rețete fabuloase astăzi!

Idei de mese la grătar Brânză
Cuptor Fish 'n' Chips

Uită să ieși să mănânci sau să comanzi mâncare la pachet de fiecare dată când îți poftești mâncare americană. Încercați să faceți Oven Fish 'n' Chips acasă. Pentru 2,95 USD per porție , primești o garnitură care servește 4. O porție conține 429 de calorii , 27 g de proteine și 8 g de grăsimi . Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de cartofi la copt, brânză parmezan, sos tartar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă pescatariană . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 72% , ceea ce este bun. Încercați Fish & Chips prăjiți la cuptor , Pește și chipsuri prăjiți la cuptor și Pește și chipsuri la cuptor pentru rețete similare.

Caserola Enchilada

Rețeta de caserolă Enchilada îți poate satisface pofta mexicană în aproximativ 1 oră și 10 minute . Această rețetă fără gluten și lacto ovo vegetariană servește 8 și costă 99 de cenți per porție . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14 g de proteine , 14 g de grăsimi și un total de 271 de calorii . 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toamna va fi și mai specială cu această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați ardei gras, tortilla de porumb, brânză de vaci și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca fel principal. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 39% . Acest scor nu este atât de remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Caserola Enchilada , Caserola Enchilada și Caserola Enchilada .

Bubble Pizza Paine

Bubble Pizza Loaf este o rețetă mediteraneană care servește 28. Pentru 73 de cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest aperitiv are 122 de calorii , 7 g de proteine și 4 g de grăsime per porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Taste of Home necesită ardei de curcan, ceapă, brânză mozzarella parțial degresată și crustă de pizza. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Cu un scor de 24% , acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Garlic Bubble Loaf , Garlic Herb Bubble Loaf și Bubble Pizza pentru rețete similare.

Coacerea Brunch de primăvară

Coacerea pentru brunch de primăvară ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 1000 de calorii , 50 g de proteine și 14 g de grăsimi . Această rețetă servește 6 și costă 4,01 USD per porție. Dacă aveți la îndemână pudră de usturoi, brânză mozzarella parțial degresată, pâine și alte câteva ingrediente, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun de Crăciun . Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 48% , care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Coacerea pentru brunch de primăvară , Coacerea pentru brunch de primăvară Make-Ahead și Coacerea specială pentru brunch .

Pizza frantuzeasca cu paine

French Bread Pizzan este un fel principal mediteranean. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15 g de proteine , 6 g de grăsimi și un total de 245 de calorii . Pentru 1,17 USD per porție , această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită pâine, ciuperci, brânză mozzarella parțial degresată și sos de pizza. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 70% , care este solid. Rețete similare sunt pizza cu pâine franceză , pizza cu pâine franceză și pizza cu pâine franceză .

Tortellini cu pesto de spanac, nuci

Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă Tortellini cu pesto de nuci și spanac. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13 g de proteine , 19 g de grăsimi și un total de 323 de calorii . Pentru 1,59 USD per porție , această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Dacă aveți la îndemână nuci, parmigiano, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 66% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tortellini cu brânză cu pesto de nuci , Tortellini cu brânză cu pesto de nuci și Salată Tortellini pesto cu spanac 15 minute .

Pâinea cu pizza a bunicului

Pâinea cu pizza a bunicului ar putea fi doar rețeta mediteraneană pe care o cauți. Pentru 5 cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 91 de calorii , 2 g de proteine și 1 g de grăsime . Această rețetă servește 20. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar eu aș spune că a fost perfect. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană . Dacă aveți ulei de măsline, făină, sare și piper măcinat grosier și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca un aperitiv foarte prietenos cu bugetul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 41% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fursecurile bunicului , Hummus de pizza cu margarita cu brânză cu pâine pesto la grătar și clătitele speciale ale bunicului .

Salată de rodii spanac

Salata de rodii spanac este un aperitiv care servește 6. Vă uitați la silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo are 149 de calorii , 5 g de proteine și 11 g de grăsime per porție. Pentru 77 de cenți per porție , această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită spanac pentru copii, brânză elvețiană, muștar măcinat și semințe de mac. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 47% . Acest scor este solid. Încercați Salata de rodii cu spanac , Salata de spanac, prosciutto și rodie și Salata de spanac și clementine cu rodie pentru rețete similare.

Pâine pentru pizza umplută cu legume

Pâinea cu pizza umplută cu legume ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul felului principal. Această rețetă face 6 porții cu 512 calorii , 18 g de proteine și 31 g de grăsime fiecare. Pentru 1,51 USD per porție , această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă și aș spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și cumpărați brânză mozzarella, smântână jumătate, fulgi de pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Cu un scor de 34% , acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Veggie Pizza Focaccia Bread , Thai Veggie Naan Bread Pizza și Grilled Veggie French Bread Pizza sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Rula de curcan cu spanac

Rula cu curcan cu spanac necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. O porție conține 215 calorii , 26 g de proteine și 5 g de grăsimi . Pentru 2,17 USD per porție , această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână brânză mozzarella parțial degresată, pesmet, curcan măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 66% , acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum rulada de curcan cu spanac , rulada de curcan cu spanac și rulada de curcan umplută cu spanac .

Videoclipuri pentru a face mâncăruri diferite la grătar Brânză
Brânză la grătarpantaloni scurți #brânză la grătar #mâncare.
Sandvișul cu brânză la grătar al lui Gordon Ramsay | Ramsay în jurul lumiiÎn timp ce se afla în Australia, Gordon a vizitat cel mai uimitor producător de brânză din Tasmania, care face brânza ilegal în casa lui!
Găsirea celui mai bun mod de a face o brânză la grătarUnii spun pâine prăjită cu maioneză, unii spun unt, iar unii spun că varianta clasică de brânză americană este singura cale. aș foarte...
Cum se prepară: Sandviș cu brânză la grătar | într-o tigaieVă arăt cum să faceți un sandviș ușor cu brânză la grătar. Linkul meu de afiliat Amazon: ...
Sandviș cu brânză la grătarExistă brânză la grătar și există brânză la grătar. Aflați cum să faceți cel mai bun sandviș cu brânză la grătar cu un...
Sfaturi și trucuri pentru mesele la grătar Brânză
Idei suplimentare de meniu legate de mâncarea la grătar Brânză