AcasăBrânzăCheeseburger

Cheeseburger la grătar – Un adevărat clasic american

Când vine vorba de bucătăria americană clasică, puține feluri de mâncare pot rivaliza cu îndrăgitul cheeseburger la grătar. Acest sandviș delicios este o combinație delicioasă de chiflă suculentă de vită, brânză topită și pâine crocantă, făcându-l un favorit al mesenilor din întreaga țară. Indiferent dacă vă bucurați de un prânz rapid la un restaurant de pe marginea drumului sau vă răsfățați cu o gustare târziu, cheeseburger-ul la grătar este un clasic atemporal care nu reușește să vă satisfacă. Cu echilibrul său perfect de arome savuroase și texturi satisfăcătoare, nu este de mirare de ce acest fel de mâncare emblematic a devenit un element de bază al bucătăriei americane. Așadar, dacă sunteți în căutarea unei mese delicioase și satisfăcătoare, care întruchipează cu adevărat spiritul SUA, nu căutați mai departe decât cheeseburger-ul la grătar.

Istoria cheeseburger-ului la grătar

Cheeseburger-ul la grătar este un fel de mâncare clasic american , care a fost savurat de generații de meseni. Originile acestui sandviș emblematic pot fi urmărite încă de la începutul secolului al XX-lea, când a apărut pentru prima dată în meniurile din Statele Unite. La acea vreme, burgerul era de obicei servit singur sau cu o garnitură de cartofi prăjiți. Cu toate acestea, nu a trecut mult până când bucătarii au început să experimenteze diferite moduri de a pregăti burgerul, inclusiv adăugarea de brânză și prăjirea la perfecțiune.

Una dintre cele mai vechi cazuri înregistrate în care a fost servit cheeseburger la grătar a fost la un restaurant din Pasadena, California. Restaurantul, numit The Rite Spot, a început să ofere sandvișul în anii 1920 și a devenit rapid un succes printre meseni. Popularitatea cheeseburger-ului la grătar a continuat să crească de-a lungul anilor 1930 și 1940, pe măsură ce tot mai multe restaurante au început să-l adauge în meniurile lor.

Astăzi, cheeseburger-ul la grătar rămâne un clasic îndrăgit. Poate fi găsit în meniurile din toată țara, de la lanțuri de fast-food până la restaurante high-end. În timp ce ingredientele de bază ale sandvișului rămân aceleași, există nenumărate variații și toppinguri care pot fi adăugate pentru a-l face al tău. Indiferent dacă preferați cheeseburger-ul cu ketchup, muștar, murături sau bacon, nu se poate nega că acest fel de mâncare este un adevărat clasic american.

Cheeseburgerul perfect la grătar

În timp ce cheeseburger-ul la grătar poate părea simplu, există de fapt câțiva factori cheie care contribuie la prepararea sandvișului perfect. Primul pas este să alegeți tipul potrivit de pâine. O chiflă moale și pufoasă este ideală, deoarece va ajuta la absorbția sucurilor de la chifla de vită și brânză. De asemenea, este important să selectați o chiflă de vită de înaltă calitate, suculentă și aromată, deoarece aceasta va fi vedeta sandwich-ului.

Apoi, este timpul să adăugați brânza. Deși există multe tipuri diferite de brânză care pot fi folosite, cheddar este o alegere clasică care se asortează perfect cu carnea de vită. Pentru a topi brânza, burgerul trebuie să fie prăjit la grătar la foc mediu-mare până când este gătit la nivelul dorit de fierbere. Odată ce burgerul este gătit, acesta trebuie așezat pe chiflă și se poate adăuga orice topping suplimentar.

Când vine vorba de toppinguri, posibilitățile sunt nesfârșite. Unele opțiuni clasice includ salată verde, roșii, ceapă, murături și ketchup. Cu toate acestea, puteți, de asemenea, să fiți creativi și să adăugați topping-uri precum avocado, bacon sau chiar un ou prăjit. Cheia este să găsiți o combinație de arome și texturi care să funcționeze bine împreună și să completeze carnea de vită și brânza.

Variații ale cheeseburger-ului clasic la grătar

În timp ce clasicul cheeseburger la grătar va avea întotdeauna un loc special în inimile noastre, există și o mulțime de variații și răsturnări ale sandvișului tradițional care merită încercate. O variantă populară este cheeseburger-ul cu slănină, care adaugă slănină crocantă cheeseburger-ului clasic pentru o explozie suplimentară de aromă. O altă opțiune este cheeseburger-ul cu ciuperci și elvețian, care înlocuiește cheddar cu brânza elvețiană și adaugă ciuperci sotate la amestec.

Pentru cei care caută o opțiune mai sănătoasă, există și o mulțime de modalități de a ușura clasicul cheeseburger la grătar. O opțiune este să folosiți o chiflă de curcan sau de legume în loc de carne de vită și să serviți burgerul pe o chiflă integrală de grâu. Toppingurile precum avocado și legumele la grătar pot adăuga, de asemenea, o doză sănătoasă de nutrienți și aromă.

Concluzie

Indiferent dacă preferați clasicul cheeseburger la grătar sau cu o întorsătură, nu se poate nega că acest sandviș emblematic este un adevărat clasic american. De la originile sale umile în mesele de pe marginea drumului până la locul său în meniurile restaurantelor de ultimă generație, cheeseburger-ul la grătar a devenit un element de bază îndrăgit al bucătăriei americane. Așadar, data viitoare când căutați o masă satisfăcătoare care întruchipează spiritul SUA, asigurați-vă că comandați un cheeseburger delicios și suculent la grătar.

Idei de mese la grătar Cheeseburger
Burgeri cu ardei provolone

Reteta Provolone Pepper Burgers se poate face in aproximativ 30 de minute . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27 g de proteine , 27 g de grăsimi și un total de 452 de calorii . Această rețetă servește 4 și costă 1,57 USD per porție. Vă este adus de Taste of Home. Un amestec de sare și piper, chifle pentru hamburger, ardei prăjiți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Funcționează bine ca fel principal destul de ieftin. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 44% . Acest scor este solid. Rețetele similare includ How to Plank Grill Burgers | Cheeseburger cu provolone încrustat cu piper negru , burgeri cu provolone și burgeri cu carne de vită la grătar umpluți cu provolone și ciuperci .

Bile de hamburger cu slănină

Uită să ieși să mănânci sau să comanzi mâncare la pachet de fiecare dată când îți poftești mâncare americană. Încercați să faceți acasă bile cu slănină cheeseburger. Această rețetă face 12 porții cu 158 de calorii , 6 g de proteine și 12 g de grăsime fiecare. Pentru 31 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Taste of Home. Un amestec de ulei de canolan, amestec de supă de ceapă, brânză cheddar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest aperitiv. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 16% , ceea ce nu este atât de excelent. Cheeseburger cu slănină , Burger cu brânză cu slănină și Burger cu brânză cu slănină sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Pâine rapidă cu usturoi

Nu poți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încearcă Snappy Garlic Bread. O porție conține 206 calorii , 4 g de proteine și 15 g de grăsimi . Pentru 27 de cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Un amestec de brânză mozzarella parțial degresată, busuioc, brânză parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 10% . Acest scor este îmbunătățibil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Burgers cu pâine cu usturoi la grătar (burgeri cu brânză la grătar cu sos pepperoni serviți pe rulouri cu usturoi) , burgeri cu pâine cu usturoi pepperoni (burgeri cu brânză la grătar cu sos pepperoni serviți pe chifle cu usturoi) și Snappy Ghimbir .

Pâine cu cheeseburger francez

Reteta French Cheeseburger Loaf poate fi facuta in aproximativ 50 de minute . Această rețetă face 6 porții cu 229 de calorii , 10 g de proteine și 7 g de grăsime fiecare. Pentru 85 de cenți per porție , această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca aperitiv. Mergeți la magazin și luați o pâine crustă, albuș de ou, făină și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest preparat american. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 34% , ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Cheeseburger Loaf , Cheeseburger Meat Loaf și Cheeseburger Meat Loaf .

Rulouri de pepperoni

Pepperoni Rolls durează aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Pentru 32 de cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 120 de calorii , 4 g de proteine și 5 g de grăsimi . Această rețetă servește 32. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Un amestec de sos de pizza, brânză mozzarella, pepperoni și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Cu un scor de 9% , acest fel de mâncare se poate îmbunătăți. Rețete similare includ burgeri de pâine cu usturoi pepperoni (burgeri cu brânză la grătar cu sos de ardei serviți pe rulouri cu usturoi) , burgeri de pâine cu usturoi pepperoni (burgeri cu brânză la grătar cu sos de pepperoni serviți pe rulouri de pepperoni) și rulouri de pepperoni .

Cioda de rosii bacon

Cioda de roșii cu bacon ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 2 și costă 3,69 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 59 g de proteine , 62 g de grăsimi și un total de 889 de calorii . 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână făină, unt, roșii și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 30% . Acest scor nu este atât de spectaculos. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cioara de porumb dulce, slănină și roșii , Cioara de slănină-cheeseburger și Cioara de porumb cu slănină .

Mini BLT Aperitive

Rețeta Mini BLT Aperitive se poate face în aproximativ 30 de minute. Acest aperitiv are 22 de calorii, 1 g de proteine și 2 g de grăsime per porție. Pentru 21 de cenți per porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap. Mergeți la magazin și luați piper măcinat grosier, maioneză, fâșii de slănină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă se poate repara). Rețete similare sunt Aperitive Mini Cheeseburger, Aperitive Mini-Ruben și Aperitive Mini Hot Dog.

Rulouri Pepper Jack Pepperoni

Pepper Jack Pepperoni Rolls necesită aproximativ 40 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine , 4 g de grăsimi și un total de 136 de calorii . Această rețetă servește 36. Pentru 29 de cenți per porție , această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și luați chifle din aluat de pâine, brânză pepper jack, pepperoni și alte câteva lucruri pentru a o pregăti astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 9% . Acest scor este foarte rău (dar încă se poate repara). Rețete similare sunt Smashed Avocado, Roasted Bell Pepper & Pepper Jack Quesadillas , Pepperoni Garlic Bread Burgers (Grilled Cheeseburgers with Pepperoni Sos Serviți pe rulouri cu usturoi) și Pepperoni Garlic Bread Burgers (Grilled Cheeseburgers with Pepperoni Sos Servit on Garlic Bread Rolls) .

Pâine cu usturoi pentru fermă

Pâine cu usturoi pentru fermă ar putea fi doar rețeta lacto ovo vegetariană pe care ați căutat-o. O porție conține 371 de calorii, 6 g de proteine și 24 g de grăsimi. Pentru 98 de cenți per porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Dacă aveți la îndemână unt, pâine, amestec de dressing pentru salată ranch și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 23%, ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare includ Cheesy Bacon Ranch Garlic Bread, Pepperoni Garlic Bread Burgers (Grilled Cheeseburgers with Pepperoni Sauce Serviți pe rulouri cu usturoi) și Pepperoni Garlic Bread Burgers (Grilled Cheeseburgers with Pepperoni Sauce Serviți pe garlic Bread Rolls).

Plăcintă cu cheeseburger

Rețeta Cheeseburger Pie îți poate satisface pofta americană în aproximativ 40 de minute . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8 g de proteine , 18 g de grăsimi și un total de 268 de calorii . Pentru 81 de cenți per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Taste of Home are 6 fani. Un amestec de lapte, ceapă, făină și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca aperitiv. Cu un scor de 27% , acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cheeseburger Pie , Cheeseburger Pie și Cheeseburger Pie .

Videoclipuri pentru a face mâncăruri diferite la grătar Cheeseburger
Cheeseburger cu brânză făcut în casă Five Guys la grătarpantaloni scurți #burger #brânză.
Cheeseburger cu brânză la grătarpantaloni scurți #grilledcheese #cheeseburger Rețetă completă la: Afaceri...
Cum să faci burgeri la grătar (care sunt mari la aromă, nu la volum) | Spectacolul de gătit al lui KenjiAcest videoclip se bazează pe rețeta mea New York Times despre cum să gătesc burgeri mai subțiri, cu aromă mare, suculentă, la grătar: ...
Burger cu brânză la grătar: înapoi la elemente de bază; Înapoi la facultate (Ep. 2)pantaloni scurți #pattymelt #backtobasics Cartea mea de bucate este acum disponibilă; Gătitul cu Shereen de la zero.. Pentru că poți! Amazon:...
Cheeseburger american la grătarHamburgerul la grătar pe un grătar cu cărbune cu brânză și bacon este un „All American Grilled Cheeseburger” #grilledburger...
Sfaturi și trucuri pentru mesele la grătar Cheeseburger
Idei suplimentare de meniu legate de mâncarea la grătar Cheeseburger