AcasăCarne

Ghidul nostru pentru gătirea cărnii la grătar

Fie că vă place pui la grătar, carne de porc, friptură sau miel, avem câteva rețete fantastice pe care să le urmați și să le gătiți. Indiferent de tipul de carne pe care alegi să-l faci pe grătar, există o mulțime de sfaturi și trucuri care te vor ajuta să maximizezi aromele și să-ți faci toți oaspeții fericiți! Doar adăugați o garnitură proaspătă la alegere! Poftă bună!

Tipuri de carne la gratar

Pui la gratar

Puiul este una dintre cele mai populare cărnuri la grătar. Este versatil, ușor de gătit și poate fi asezonat într-o varietate de moduri. Când gătiți pui la grătar, este important să păstrați carnea umedă și fragedă. O modalitate de a face acest lucru este să marinați puiul înainte de gătit. Acest lucru nu numai că adaugă aromă, dar ajută și la menținerea suculenității puiului. Un alt aspect important al gătirii puiului la grătar este să-l gătiți la temperatura potrivită. Puiul trebuie gătit la o temperatură internă de 165 ° F (74 ° C) pentru a vă asigura că este sigur de mâncat.

Pentru a pregăti puiul la grătar, preîncălziți grătarul la foc mediu-mare. Ungeți puiul cu ulei de măsline și asezonați cu sare și piper. Puneți puiul pe grătar și gătiți timp de 6-8 minute pe fiecare parte sau până când temperatura internă atinge 165 ° F (74 ° C). Lasati puiul sa se odihneasca cateva minute inainte de servire.

Carne de porc la gratar

Carnea de porc este o altă carne populară la grătar. Cotletele de porc, muschiul și coastele sunt alegeri excelente pentru grătar. Când prăjiți carne de porc, este important să o gătiți la o temperatură internă de 145 ° F (63 ° C) pentru mediu-rare și 160 ° F (71 ° C) pentru mediu. Acest lucru va asigura că carnea de porc este sigură de mâncat și nu este prea gătită.

Pentru a grătar cotlete de porc, preîncălziți grătarul la foc mediu-înalt. Ungeți cotletele cu ulei de măsline și asezonați cu sare și piper. Puneți cotletele pe grătar și gătiți timp de 5-7 minute pe fiecare parte sau până când temperatura internă atinge 145 ° F (63 ° C) pentru mediu-rare. Lăsați cotletele să se odihnească câteva minute înainte de a le servi.

Gratar

Friptura este o carne clasică pentru grătar. Indiferent dacă preferați un filet, ribeye sau mușchiu, există o mulțime de moduri de a găti friptura la grătar. Pentru a obține cele mai bune rezultate, este important să alegeți o bucată de carne de bună calitate și să o lăsați să ajungă la temperatura camerei înainte de a o prepara pe grătar.

Pentru a grătar friptura, preîncălziți grătarul la foc mare. Ungeți friptura cu ulei de măsline și asezonați cu sare și piper. Puneți friptura pe grătar și gătiți timp de 3-4 minute pe parte pentru mediu-rare sau 5-6 minute pe parte pentru mediu. Lăsați friptura să se odihnească câteva minute înainte de servire.

Miel la grătar

Mielul este o carne grozavă pentru grătar dacă cauți ceva puțin diferit. Cotletele de miel, rafturile și pulpa de miel sunt toate alegeri populare pentru grătar. Când gătiți mielul la grătar, este important să îl gătiți la o temperatură internă de 145 ° F (63 ° C) pentru mediu-rare și 160 ° F (71 ° C) pentru mediu.

Pentru a grătar cotlete de miel, preîncălziți grătarul la foc mediu-mare. Ungeți cotletele cu ulei de măsline și asezonați cu sare și piper. Puneți cotletele pe grătar și gătiți timp de 3-4 minute pe parte pentru mediu-rare sau 5-6 minute pe parte pentru mediu. Lăsați cotletele să se odihnească câteva minute înainte de a le servi.

Concluzie

Gratarul carnii este o modalitate excelenta de a adauga savoare si textura meselor tale. Indiferent dacă gătiți pui, porc, friptură sau miel, există o mulțime de moduri de a vă face carnea la grătar delicioasă. Nu uitați să alegeți bucăți de carne de bună calitate, să le asezonați bine și să le gătiți la temperatura potrivită. Cu aceste sfaturi și trucuri, vei face grătar ca un profesionist în cel mai scurt timp!

Idei de mese la grătar Carne
Carne de vită picant Stroganoff

Tangy Beef Stroganoff durează aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 502 de calorii , 35 g de proteine și 22 g de grăsimi . Pentru 2,92 USD per porție , această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Această rețetă este tipică bucătăriei est-europene. Funcționează bine ca fel principal. Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de smântână, granule de bulion de vită, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu un scor de 52% , acest fel de mâncare este solid. Încercați Tangy Beef Stroganoff , Tangy Venison Stroganoff și Easy Beef Stroganoff - Ground Beef Version pentru rețete similare.

Aruncare cu tăiței din carne de vită din Asia

Dacă aveți aproximativ 30 de minute de petrecut în bucătărie, Asian Beef Toss poate fi o rețetă extraordinară fără lactate de încercat. Această rețetă servește 6. Pentru 49 de cenți per porție , această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest aperitiv are 180 de calorii , 7 g de proteine și 5 g de grăsime per porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. Dacă aveți la îndemână ceapă verde, amestec de legume prăjite, tăiței ramen cu aromă orientală și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 51% . Acest scor este bun. Rețete similare includ Aruncarea cu tăiței asiatici , Aruncarea cu tăiței asiatici și Supă cu carne de vită și tăiței din Asia cu bulion de vită cu 5 ingrediente .

Ciuperci umplute cu crabi

Dacă aveți aproximativ 25 de minute de petrecut în bucătărie, ciupercile umplute cu crabi ar putea fi o rețetă pescatariană extraordinară de încercat. Pentru 5,98 USD per porție , primești un aperitiv care servește 2. O porție conține 619 calorii , 37 g de proteine și 26 g de grăsime . Această rețetă de la Foodnetwork necesită piper, sare, carne de crab și pudră de usturoi. 42 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Ținând cont de toți factorii, această rețetă obține un scor spectaculos de 91% , ceea ce este spectaculos. Încercați ciuperci umplute cu crab , ciuperci umplute cu crab și ciuperci umplute cu crab pentru rețete similare.

Carne de vită mexicană și găluște

Uită să ieși să mănânci sau să comanzi mâncare la pachet de fiecare dată când ai poftă de mâncare mexicană. Încercați să faceți acasă carne mexicană de vită și găluște. Această rețetă face 8 porții cu 508 calorii , 26 g de proteine și 26 g de grăsime fiecare. Pentru 1,5 USD per porție , această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită ardei gras, sos de roșii, pudră de chili și țelină. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 57% . Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt pui mexican și găluște , supă mexicană de pui cu găluște jalapeno și chili mexican picant cu găluște de pui .

Salsa gătită lent

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încercați Salsanul gătit lent. Această rețetă face 8 porții cu 20 de calorii , 1 g de proteine și 0 g de grăsime fiecare. Pentru 36 de cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de frunze de coriandru, căței de usturoi, ceapă și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană . Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor solid de 46% . Rețete similare includ gâscă gătită lent cu salsa de afine , burtă de porc gătită lent cu salsa de pepene verde și carne de porc gătită lent cu salsa de Caraibe Skinnygust .

Preparat fierbinte cu pizza pentru iubitorii de carne

Dacă doriți să adăugați mai multe rețete mediteraneene în cutia de rețete, Meat-Lover's Pizza Hot Dish ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Acest fel principal are 580 de calorii , 28 g de proteine și 31 g de grăsimi per porție. Această rețetă servește 10 și costă 1,96 USD per porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Mergeți la magazin și cumpărați pastă de roșii, apă, brânză cheddar și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 40 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 53% , ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Meat-Lover's Pizza Hot Dish , Meat Lover's Pizza și Meat Lover's Pizza .

Chiftele poșate în sos de lămâie

Chiftele poșate în sos de lămâie durează aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 45 de cenți per porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 212 calorii , 7 g de proteine și 5 g de grăsime per porție. Un amestec de granule de bulion de carne de vită, orez, gălbenușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest aperitiv. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 30% . Rețete similare sunt puiul poșat cu sos de lămâie și tarhon , halibutul poșat cu sos de lămâie și ierburi și creveții poșați cu sos de lămâie și ghimbir Meyer .

Tocană de vită din Texas

Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten, fără lactate și 30 de rețete întregi în cutia de rețete, tocană de carne de vită din Texas ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 1,4 USD per porție , obțineți un fel principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33 g de proteine , 11 g de grăsimi și un total de 259 de calorii . Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute . Este perfect pentru toamna . Dacă aveți la îndemână apă, roșii conservate, pudră de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 71% , ceea ce este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Texas Stew , Texas Ranch-Style Stew și Texas Beef Barbecue .

Tartinată caldă cu fructe de mare

Warm Seafood Spread este un condiment care servește 16. O porție conține 187 de calorii , 8 g de proteine și 12 g de grăsimi . Pentru 93 de cenți per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de carne de crab, sare, pesmet și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate și pescatariană . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 27% . Acest scor este destul de prost. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tartinată cu fructe de mare calde , Sandvișuri cu fructe de mare calde și Tartinată caldă cu fructe de mare .

Macaroane și brânză Wayne's Beef

Wayne's Beef Macaroni and Cheese este un fel principal american. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32 g de proteine , 16 g de grăsimi și un total de 453 de calorii . Pentru 1,73 USD per porție , această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de roșii, sare și piper, ceapă și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă de la Foodnetwork are 45 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 33 de minute . Cu un scor de 80% , acest fel de mâncare este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Macaroane și Brânza de Vită Wayne's , Macaroane și Brânză de Vietă și Macaroane simple și carne de vită cu brânză .

Videoclipuri pentru a face mâncăruri diferite la grătar Carne
Carne la grătar prăjită în stil Texas. Mușchi de porc suculent, coaste și multe altele. Târgul de mâncare stradală în Italia International Street Food Festival - Gusti di Frontiera, ...
Sfaturi ușoare pentru friptura la grătar - Cum să faci friptură la grătar acasăVă arăt sfaturi pentru friptura la grătar acasă, deoarece mulți dintre voi v-ați întrebat cum să faceți friptura perfectă la grătar. Acest videoclip este...
Mâncarea de stradă în Serbia. Paradisul pentru burgeri și carne la grătar. Festivalul de grătar „Rostiljijada”, LeskovacFestivalul Street Food Grill. Rostiljijada 2022 Leskovac, Serbia, Srbija PLJESKAVICA, un fel de mâncare național sârb cunoscut și sub numele de...
Adevărata diferență între carnea afumată și cea la grătarFumatul și grătarul sunt două dintre cele mai pline de satisfacții metode de gătit de pe planetă, dar cu siguranță nu sunt același lucru.
CARNE DE COCODIL pe GRĂTAR DE CARBUNE, CARNE DE COCODIL LA GRĂTAR.CARNE DE COCODIL pe GRĂTAR DE CARBUNE, CARNE DE COCODIL LA GRĂTAR. NOU VIDEO „CARNE DE CROCODIL pe cărbune...
Sfaturi și trucuri pentru mesele la grătar Carne
Idei suplimentare de meniu legate de mâncarea la grătar Carne