AcasăKebab-uriFrigarui de pui

Cea mai bună metodă pentru frigărui de pui la grătar

Dacă ești în căutarea unei mese rapide și delicioase pentru următoarea ta gătit sau cină de familie, frigăruile de pui la grătar sunt o opțiune fantastică. Nu numai că sunt ușor de făcut, dar sunt și pe placul mulțimii pe care toată lumea o va iubi. Cu toate acestea, având atâtea metode și tehnici, poate fi dificil să știi care dintre ele este cea mai bună. De aceea, am pregătit acest ghid pentru a vă ajuta să creați cele mai aromate și fragede frigărui de pui la grătar posibil. De la marinare la grătar, vom acoperi fiecare pas al procesului pentru a ne asigura că frigăruile dumneavoastră sunt un succes. Așa că aprindeți grătarul și pregătiți-vă să vă impresionați oaspeții cu cele mai bune frigărui de pui la grătar din jur!

Alege puiul potrivit

Primul pas în crearea de frigărui de pui la grătar delicioase este să alegeți puiul potrivit. Deși puteți folosi orice tip de pui pentru frigărui, vă recomandăm să folosiți pulpe de pui dezosate și fără piele. Pulpele de pui sunt mai suculente și mai aromate decât pieptul de pui, făcându-le perfecte pentru grătar. În plus, este mai puțin probabil să se usuce pe grătar, așa că vei ajunge cu frigărui fragede și suculente de fiecare dată.

Când alegeți puiul, căutați pulpe de pui care sunt similare ca mărime și grosime. Acest lucru va ajuta să vă asigurați că se gătesc uniform pe grătar. Dacă pulpele de pui sunt prea groase, le puteți tăia în bucăți mai mici înainte de a marina.

Odată ce aveți puiul, este timpul să vă pregătiți marinada.

Marinați puiul

Marinarea puiului este esențială pentru a adăuga aromă și tandrețe. Pentru a crea o marinadă simplă și delicioasă, amestecați uleiul de măsline, sucul de lămâie, usturoiul tocat, sare, piper și ierburile alese. Vă recomandăm să folosiți o combinație de rozmarin proaspăt și cimbru pentru o aromă clasică.

Puneți puiul într-un castron mare sau într-o pungă de plastic resigilabilă și turnați marinata peste el. Asigurați-vă că puiul este acoperit complet în marinată, apoi acoperiți vasul sau sigilați punga și dați la frigider pentru cel puțin 30 de minute sau până la 24 de ore.

Marinarea puiului pentru mai mult timp va avea ca rezultat frigărui mai aromate și fragede. Cu toate acestea, aveți grijă să nu marinați puiul prea mult timp, deoarece acidul din marinadă poate descompune proteinele și poate face puiul moale.

Pregătiți frigăruile

Odată ce puiul tău s-a marinat, este timpul să prepari frigăruile. Înmuiați frigaruile de lemn în apă timp de cel puțin 30 de minute înainte de a le asambla. Acest lucru va împiedica frigăruile să ardă pe grătar.

Pentru a asambla frigaruile, scoateti puiul din marinata si aruncati marinata ramasa. Așezați bucățile de pui pe frigărui, lăsând un spațiu mic între fiecare bucată. Aveți grijă să nu supraaglomerați frigăruile, deoarece acest lucru poate face ca puiul să se gătească neuniform.

Frigaruile la gratar

Grățirea frigăruilor de pui la grătar este pasul final în crearea frigaruilor de pui la grătar perfecte. Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare, apoi ungeți ușor grătarele pentru a preveni lipirea.

Puneți frigăruile pe grătar și gătiți timp de 5-6 minute pe fiecare parte, sau până când puiul este complet fiert și sucurile curg limpede. Asigurați-vă că întoarceți frigăruile frecvent pentru a asigura o gătire uniformă.

Dacă utilizați un termometru pentru carne, temperatura internă a puiului ar trebui să fie de 165 ° F (75 ° C) înainte de servire.

Concluzie

Frigaruile de pui la gratar sunt o mancare simpla si delicioasa care este perfecta pentru orice ocazie. Alegând puiul potrivit, marinându-l corespunzător și prăzindu-l la perfecțiune, puteți crea cele mai aromate și fragede frigărui posibile. Așa că aprindeți grătarul și încercați această rețetă. Papilele tale gustative (și invitații) îți vor mulțumi.

Grătar fericit! br/>br/>

Idei de mese la grătar Frigarui de pui
Clubhouse Pui

Clubhouse Chicken durează aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 1,55 USD per porție. O porție conține 321 de calorii , 29 g de proteine și 7 g de grăsimi . Funcționează bine ca fel principal destul de ieftin. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de făină, ulei de canolan, ceapă și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate . În general, această rețetă câștigă un scor solid de 65% . Încercați Clubhouse Sandwich , Clubhouse Wrap și Canadian Clubhouse Punch pentru rețete similare.

Pui Prăjit Porumb Câini

Fried Chicken Corn Dogs ar putea fi doar aperitivul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 277 de calorii , 18 g de proteine și 7 g de grăsimi . Pentru 1,16 USD per porție , această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o rețetă destul de ieftină pentru fanii mâncărurilor din sud. 2 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la Foodnetwork necesită praf de copt, ulei vegetal, spic de porumb și miere. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 47% . Acest scor este destul de bun. Încercați câini de pui picant cu porumb cu sos chili de casă , mini câini de porumb Jalapeno și mușcături de porumb {fără gluten} și căței de știulete de porumb (câini de porumb) pentru rețete similare.

Marmeladă de pui

Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten în cutia dvs. de rețete, marmelada de pui ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 2. Acest condiment are 388 de calorii , 37 g de proteine și 17 g de grăsime per porție. Pentru 1,96 USD per porție , această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă și aș spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți sare, marmeladă de portocale, condimente de lămâie-piper și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Cu un scor de 53% , acest fel de mâncare este solid. Încercați cupcakes cu marmeladă de portocale și ricotta cu glazură de cremă de unt cu marmeladă , ingredientul secret (marmeladă): canapele cu marmeladă și brânză urât mirositoare și pui cu marmeladă pentru doi pentru rețete similare.

Brownie-uri împachetate în cadou

Rețeta Brownie-uri împachetate cadou poate fi făcută în aproximativ 50 de minute . Această rețetă face 30 de porții cu 145 de calorii , 1 g de proteine și 7 g de grăsimi fiecare. Pentru 39 de cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca desert. Această rețetă de la Taste of Home necesită zahăr, sare, smântână grea pentru frișcă și ciocolată semidulce. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat american. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 10% . Acest scor este foarte rău (dar încă se poate repara). Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pui împachetat cadou , Pui împachetat cadou și Pui împachetat cadou .

Coace de pui la Dijon

Coacerea cu pui la Dijon necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Pentru 2,07 USD per porție , primești un fel principal care servește 4. O porție conține 600 de calorii , 44 g de proteine și 35 g de grăsimi . Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Această rețetă de la Taste of Home necesită pui broiler/prăjitor, parmezan, pesmet și lapte. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 55% . Acest scor este solid. Rețete similare includ Paste cremoase de Dijon cu pui și cimbru , Tilapia Easy Dijon Tarragon – 5 minute pregătire dimineața, 20 minute coacere la cină și Easy Dijon Tarragon Tilapia – 5 minute pregătire dimineața, 20 minute coacere la cină .

Fâșii de pui cu ghimbir usturoi

Ai nevoie de un fel principal fără gluten și fără lactate ? Fâșii de pui cu ghimbir cu usturoi ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 164 de calorii , 26 g de proteine și 3 g de grăsimi . Pentru 1,48 USD per porție , această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute . 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Taste of Home. Un amestec de piper, bulion de pui, ghimbir măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Cu un scor de 47% , acest fel de mâncare este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Fâșii de pui cu unt de usturoi , Fâșii de pui cu usturoi cu miere și Fâșii de pui cu usturoi la cuptor cu brânză .

Pui de orz cu curry

Pui cu orz cu curry este un fel principal care servește 4. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără lactate are 428 de calorii , 31 g de proteine și 8 g de grăsime per porție. Pentru 2,24 USD per porție , această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Taste of Home. Un amestec de marmeladă de portocale, pudră de curry, jumătăți de piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 63% . Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salata de orz cu pui cu curry , orz cu curry cu Portobellos și orz cu curry cu stafide și migdale .

Pui cu crustă de covrigi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de fel principal, așa că încercați pui cu crustă de covrigi. O porție conține 425 de calorii , 49 g de proteine și 17 g de grăsimi . Pentru 1,92 USD per porție , această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Această rețetă de la Taste of Home necesită unt, jumătăți de piept de pui, muștar cu miere și covrigei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 59% . Acest scor este bun. Rețete similare includ nuggete de pui cu crustă de covrigi , pui de pui cu crustă de covrigi mai ușoare și mușcături de pui cu crustă de covrigi .

Glisoare de pui umplute cu ricotta

Glisoarele de pui umplute cu ricotta durează aproximativ 2 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 593 de calorii , 27 g de proteine și 33 g de grăsime fiecare. Pentru 2,42 USD per porție , această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Foodnetwork. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Dacă aveți la îndemână sos worcestershire, ulei de măsline, ricotta de lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest aperitiv. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 38% . Acest scor este destul de prost. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum pui umplut cu ricotta , pui umplut cu ricotta și ierburi și piept de pui umplut cu ricotta .

Tocană de pui peste biscuiți

Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără lactate în cutia de rețete, tocană de pui peste biscuiți ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 5. Pentru 1,8 USD per porție , această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28 g de proteine , 27 g de grăsimi și un total de 522 de calorii . 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită apă, morcovi, ceapă și granule de bulion de pui. Este perfect pentru toamna . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 5 minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 53% , care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tocană de pui cu biscuiți , Tocană de pui cu biscuiți și Tocană de pui cu biscuiți .

Videoclipuri pentru a face mâncăruri diferite la grătar Frigarui de pui
Cea mai buna reteta de frigarui de pui! Cina de 30 de minuteSă învățăm cum să-mi prepar faimoasele frigărui marocane de pui! Este cea mai populară rețetă de pe blog și atât de ușor de făcut...
Reteta de frigarui de pui paneAceste frigarui de pui pane sunt crocante la exterior si suculente in interior. O rețetă de pui plăcută mulțimii!
Cum face bucătarul Atsushi Kono frigărui de pui de la aripi până la testicule - Smoke PointLa Kono din NYC, bucătarul Atsushi Kono servește un meniu yakitori cu 16 feluri, care include o varietate rotativă de pui la grătar pe cărbune...
FARGARI DE PUI | KEBABS DE PUI LA TIALA | RETETA DE FARGARI DE PUI | FĂGARI UȘOARE DE PUI | KEBABSFrigarui de pui de casa rapide si usoare Va rugam sa va ABONATI la canalul meu de YOUTUBE pentru RETETE saptamanale.
Frigarui de pui Bourbon cu zahar brunFrigarui de pui la gratar cu marinata Bourbon de zahar brun gatite pe Weber Kettle Grill #brownsugarbourbonchicken...
Sfaturi și trucuri pentru mesele la grătar Frigarui de pui
Idei suplimentare de meniu legate de mâncarea la grătar Frigarui de pui