AcasăLegumePorumb pe Cob

Ghidul nostru de rețetă și gătit pentru porumb la grătar

Vara a sosit în sfârșit și asta înseamnă că este timpul să pornești grătarul și să te bucuri de un grătar delicios. Și ce modalitate mai bună de a face asta decât cu niște porumb perfect la grătar pe știulete? Dacă sunteți în căutarea unei rețete și a unui ghid de gătit care să vă ajute să creați porumbul perfect la grătar, nu căutați mai departe. În acest articol, vă vom ghida prin instrucțiuni pas cu pas despre cum să vă pregătiți porumbul, cum să-l asezonați și cum să-l faceți pe grătar la perfecțiune. Indiferent dacă sunteți un maestru experimentat la grătar sau un începător, rețetele noastre și ghidul nostru de gătit vă vor ajuta să obțineți echilibrul perfect de arome dulci și afumate, care fac din porumbul prăjit la grătar un clasic de vară. Așa că ia-ți șorțul, aprinde grătarul și hai să gătim!

Sfaturi pentru perfecționarea porumbului la grătar

Înainte de a ne aprofunda în ghidul de rețetă și de gătit, haideți să trecem peste câteva sfaturi care vă vor ajuta să obțineți porumbul perfect la grătar pe stiuleți.

Alegeți porumbul potrivit

Primul pas în crearea porumbului perfect la grătar este alegerea porumbului potrivit. Căutați spice de porumb care au coji de un verde strălucitor și fire umede de mătase în partea de sus. Sâmburii trebuie să fie plinuși și strâns împreună. Evitați porumbul care are coji maro sau uscate, deoarece acesta este un semn că porumbul a depășit perioada de vârf.

Înmuiați porumbul

Înmuierea porumbului înainte de grătar este un pas crucial care ajută la prevenirea uscarii și arderii porumbului. Umpleți un vas sau oală mare cu apă rece și adăugați o lingură de sare pentru fiecare litru de apă. Puneti spicele de porumb in apa si lasati-le la macerat cel putin 30 de minute. Acest lucru va ajuta la menținerea porumbului umed și la prevenirea arderii acestuia pe grătar.

Condimentează porumbul

Porumbul pe știulete este delicios singur, dar adăugarea de câteva condimente îl poate duce la nivelul următor. Ungeți spicele de porumb cu unt topit și stropiți cu sare și piper. Puteți adăuga și alte condimente, cum ar fi pudră de usturoi, boia de ardei ardei sau pudră de chili, pentru un pic de aromă în plus.

Porumbul la grătar

Acum că ai ales porumbul potrivit, l-ai înmuiat și l-ai asezonat, este timpul să-l faci la grătar la perfecțiune. Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare. Așezați spicele pe grătar și gătiți 10-15 minute, întorcându-le din când în când, până când boabele sunt fragede și ușor carbonizate. Asigurați-vă că aveți un ochi pe porumb pentru a preveni arderea acestuia.

Ghid de rețetă și de gătit

Acum că știi sfaturile pentru a-ți perfecționa porumbul la grătar, este timpul să-l pui în practică. Urmați aceste instrucțiuni pas cu pas pentru porumbul perfect la grătar pe stiuleți.

Ingrediente

- 4 spice de porumb

- 4 linguri de unt nesarat, topit

- 1 lingurita de sare

- 1/2 lingurita de piper negru

- 1/2 lingurita praf de usturoi

Directii

1. Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.

2. Scoateți cojile și mătasea din spicele de porumb.

3. Umpleți un vas sau oală mare cu apă rece și adăugați o lingură de sare pentru fiecare litru de apă. Înmuiați spicele de porumb în apă pentru cel puțin 30 de minute.

4. Scoateți spicele de porumb din apă și uscați-le cu un prosop de hârtie.

5. Ungeți spicele de porumb cu unt topit, asigurându-vă că le acoperiți pe toate părțile.

6. Stropiți spicele de porumb cu sare, piper și pudră de usturoi.

7. Așezați spicele de porumb pe grătar și gătiți timp de 10-15 minute, întorcându-le din când în când, până când boabele sunt fragede și ușor carbonizate.

8. Scoateți spicele de porumb de pe grătar și lăsați-le să se răcească câteva minute.

9. Serviți porumbul la grătar pe stiuleți cu unt suplimentar și condimente, dacă doriți.

Concluzie

Porumbul la grătar este un clasic de vară pe care toată lumea îl iubește. Cu ajutorul rețetei și ghidului nostru de gătit, puteți crea echilibrul perfect de arome dulci și afumate care fac porumbul la grătar atât de delicios. Nu uitați să alegeți porumbul potrivit, să-l înmuiați înainte de a-l găti pe grătar și să-l asezonați cu condimentele preferate. Și nu uitați să fiți cu ochii pe porumb în timp ce este pe grătar pentru a preveni arderea acestuia. Cu aceste sfaturi și ghidul nostru de rețete și gătit, vei fi un profesionist de porumb la grătar în cel mai scurt timp!

Idei de mese la grătar Porumb pe Cob
Broșe de pui și sparanghel

Brosele de pui și sparanghel sunt o rețetă fără gluten și fără lactate, cu 6 porții. O porție conține 784 de calorii, 28 g de proteine și 67 g de grăsimi. Pentru 2,44 USD per porție, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 35 de minute. Un amestec de sos de soia, fulgi de piper, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 47%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Broșele de tofu la grătar Chipotle cu porumb pe stiule și sparanghel, Broșele de pui și Broșele de pui.

Ierburi de porumb pe stiuleți

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați porumb pe stiuleți. Această rețetă servește 8 și costă 1,12 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine , 13 g de grăsimi și un total de 191 de calorii . 18 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la Taste of Home necesită unt, arpagic, urechi de porumb și pătrunjel. Funcționează bine ca garnitură. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 31% . Acest scor nu este atât de remarcabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Porumb cu ierburi pe știulete , Porumb cu ierburi pe știulete la grătar în folie și Căței de porumb (Câini de porumb) .

Porumb pe știulet

Reteta de porumb pe stiulete este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă servește 4 și costă 94 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 115 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca o garnitură la un preț foarte rezonabil. Mergeți la magazin și ridicați unt, porumb urechi, suc de lime și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Porumb Methi Pakoda-porumb și schinduf frunze blinele-porumb dulce s, curry de porumb palak, cum se face porumb palak / porumb spanac, și Tacos moale de porumb cu cartofi dulci prăjiți, ardei Poblano și porumb.

Porumb pe Știulet cu brânză și var

Reteta de porumb pe stiulete cu branza si Var este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru $2.57 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 496 calorii. Dacă aveți cayenne, acompaniament: pene de tei, spice de porumb în coajă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Funcționează bine ca garnitură. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 46%. Încercați Porumb pe Știulet cu brânză și var, Porumb pe Știulet cu brânză și var, și Porumb la grătar cu brânză și var pentru rețete similare.

Busuioc Porumb pe Cob

Nu poți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încearcă Busuioc Corn on the Cob. Această rețetă face 6 porții cu 225 de calorii, 5 g de proteine și 13 g de grăsime fiecare. Pentru 1,61 USD per porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Funcționează bine ca garnitură. Mergeți la magazin și luați zahăr, felii de lime, sare de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto ovo vegetariană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 27%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum busuioc-parmezan porumb pe stiule, busuioc-unt de lămâie pentru porumb pe știulete și busuioc-parmezan porumb la grătar.

Mini porumb pe Știulet

Reteta mini porumb pe stiulete este gata în aproximativ 15 minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă face 4 porții cu 235 calorii, 11g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de suc de lămâie, porumb de urechi, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Funcționează bine ca o garnitură destul de ieftină. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mini câini de porumb Jalapeno și mușcături de câine de porumb {fără gluten}, Mini Câini De Porumb, și Mini Prăjituri De Porumb pentru rețete similare.

Porumb pe Știulet cu var și unt topit

Reteta de porumb pe stiulete cu var si unt topit este gata în aproximativ 10 minute și este cu siguranță un super fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această garnitură are 188 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,08 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați unt, tei, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Porumb Pe Știulet Cu Var Și Unt Topit, Salsa Lime pui cu mozzarella topită, și Porumb cu unt de salvie de tei.

Videoclipuri pentru a face mâncăruri diferite la grătar Porumb pe Cob
Cel mai bun mod de a găti PORUMB pe COB | Unt pentru grătar | PK Grill (2021)Cel mai bun mod de a face porumb la grătar este direct peste cărbuni. Dacă nu folosiți folie sau gătiți într-o coajă, obțineți acel grătar foarte bun...
Cum să faci la grătar PORUMB PE COB TREI CĂI PE UN WEBER Q!Porumbul este o legumă clasică de vară. Astăzi, vă arăt trei moduri diferite de a face porumb la grătar pe un Weber Q: în...
Ai grăit greșit porumb pe stiulePorumbul este una dintre plăcerile simple ale vieții. Perfect pentru un picnic sau un gătit, porumbul poate fi fiert la abur sau fiert dacă sunteți...
Cum să faci porumb la grătar, în trei moduriExistă puține lucruri mai divine decât o mușcătură de porumb perfect la grătar. Iată cum să o faci corect. Detalii complete aici:...
Porumb la grătar pe stiule | Porumb de stradă mexican cu Malcom Reed HowToBBQRightPorumb la grătar | Grățirea porumbului la grătar Pentru mai multe rețete de grătar și grătar, vizitați: Pentru a grătar porumb pe...
Sfaturi și trucuri pentru mesele la grătar Porumb pe Cob
Idei suplimentare de meniu legate de mâncarea la grătar Porumb pe Cob