AcasăRețete

Alimente la grătar – Sfaturi și trucuri pentru rețete

Vara este sinonimă cu grătarul în aer liber și ce este mai bun decât o masă perfectă la grătar? Indiferent dacă sunteți un maestru experimentat la grătar sau un începător în jocul de grătar, există întotdeauna loc pentru a afla câteva sfaturi și trucuri noi pentru rețete pentru a vă face alimentele la grătar și mai delicioase. De la tehnici de marinare la controlul temperaturii, există o mulțime de moduri de a vă duce grătarul la următorul nivel. Și să nu uităm de varietatea mare de alimente care pot fi făcute la grătar – de la legume la carne la fructe, posibilitățile sunt nesfârșite. Așa că pornește grătarul, apucă-ți cleștele și pregătește-te să duci următoarea ta masă la următorul nivel cu aceste sfaturi și trucuri pentru rețete de mâncare la grătar.

Idei de mese la grătar Rețete
Salată de ciuperci Portobello

Salata de ciuperci Portobello este o rețetă primară și fără gluten, cu 4 porții. Acest aperitiv are 120 de calorii , 2 g de proteine și 11 g de grăsime per porție. Pentru 1,38 USD per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork necesită câteva parmiginao-reggiano, capace de ciuperci portobello, ulei de măsline și coajă de lămâie. 6 persoane au facut aceasta reteta si ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute . Cu un scor de 56% , acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Salata de ciuperci Portobello , Salata de ciuperci Portobello și Salata de ciuperci Portobello la grătar .

Pâinea cu pizza a bunicului

Pâinea cu pizza a bunicului ar putea fi doar rețeta mediteraneană pe care o cauți. Pentru 5 cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 91 de calorii , 2 g de proteine și 1 g de grăsime . Această rețetă servește 20. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar eu aș spune că a fost perfect. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană . Dacă aveți ulei de măsline, făină, sare și piper măcinat grosier și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca un aperitiv foarte prietenos cu bugetul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 41% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fursecurile bunicului , Hummus de pizza cu margarita cu brânză cu pâine pesto la grătar și clătitele speciale ale bunicului .

Inghetata de vanilie cu miere

Înghețată de vanilie cu miere ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia cu rețete de desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20 g de proteine , 143 g de grăsimi și un total de 1685 de calorii . Această rețetă servește 2. Pentru 9,17 USD per porție , această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vara va fi si mai speciala cu aceasta reteta. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți la îndemână gălbenușuri de ou, smântână groasă, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 46% , care este solid. Rețete similare includ nectarine la grătar cu sos de vanilie și miere și înghețată , brânză de capră, înghețată cu boabe de vanilie, miere și lavandă și înghețată de vanilie (plus un desert de cafea și înghețată de vanilie) .

Salsa de porumb și fasole la grătar cu chipsuri de porumb la cuptor

Salsa de porumb și fasole la grătar cu chipsuri de porumb la cuptor este o rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană, cu 10 porții. Pentru 46 de cenți per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6 g de proteine , 3 g de grăsimi și un total de 166 de calorii . Un amestec de ceapă, sare și piper, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. 4 iulie va fi și mai specială cu această rețetă. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest aperitiv. Este o rețetă ieftină pentru fanii mâncărurilor americane. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 48% , care este solid. Rețete similare sunt Chips Wonton la cuptor cu salsa de porumb , salsa de porumb la grătar și fasole neagră și salsa de porumb și fasole neagră la grătar .

Sandwich cu tofu la grătar

Sandwich-ul cu tofu la grătar este un fel principal fără lactate și lacto ovo vegetarian . Această rețetă face 2 porții cu 582 de calorii , 25 g de proteine și 36 g de grăsime fiecare. Pentru 2,2 USD per porție , această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar puțini oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că s-a potrivit. Dacă aveți la îndemână maioneză, tofu, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. 4 iulie va fi și mai specială cu această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 55% . Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Sandwich cu tofu la grătar cu lămâie și rozmarin , Sandwich cu avocado și ciocolată la grătar | Sandwich ușor pentru copii și Sandwich Tofu .

Salată de creveți la grătar

Salata de creveți la grătar durează aproximativ 14 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 12,58 USD per porție. Acest fel principal are 639 de calorii , 109 g de proteine și 17 g de grăsimi per porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, primară și pescatariană . Un amestec de fulgi de piper, bulbi de fenicul, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este perfect pentru 4 iulie . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 81% . Acest scor este extraordinar. Rețete similare sunt Creveți în 2 moduri: Creveți la grătar cu sos de soia cu salată de spanac și scampi la stil nou , Salată de creveți la grătar și Salată de creveți la grătar și feta .

Pui cu ghimbir la grătar

Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten, fără lactate și prietenoase cu fodmap la colecția dvs., pui la grătar cu ghimbir ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Acest fel principal are 323 de calorii , 25 g de proteine și 24 g de grăsimi per porție. Această rețetă servește 4. Pentru 1,2 USD per porție , această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită piper cayenne, ghimbir măcinat, sos de soia și jumătăți de piept de pui. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 44% , care este solid. Rețete similare sunt piept de pui cu iaurt la grătar și ghimbir , somon la grătar cu lemongrass și ghimbir și grapefruit cu miere și ghimbir la grătar .

Grătar Kielbasa

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de grătar, așa că încercați Barbecue Kielbasan. Pentru 1,51 USD per porție , această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 645 de calorii , 19 g de proteine și 36 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 4. Vă este adusă de Taste of Home. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți zahăr brun, sos worcestershire, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute . Ziua Tatălui va fi și mai specială cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten . Cu un scor de lingură de 37% , acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare sunt rulourile Kielbasa la grătar cu sos alb de grătar , Kielbasa y kapusta (Kielbasan și varză) și Kielbasa y kapusta (Kielbasan și varză) .

Pui cu sos de ghimbir

Pui cu sos de ghimbir este un fel principal care servește 4. Pentru 1,83 USD per porție , această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18 g de proteine , 34 g de grăsimi și un total de 505 calorii . Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . Dacă aveți migdale, păstăi de mazăre, orez și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Cu un scor de lingură de 75% , acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pui la grătar cu sos de susan și ghimbir , Pulpe de pui cu sos de ghimbir și piersici și Pulpe de pui cu sos de ghimbir și piersici .

Legume thailandeze

Legumele thailandeze ar putea fi doar rețeta asiatică pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine , 4 g de grăsimi și un total de 70 de calorii . Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană servește 8 și costă 67 de cenți per porție . Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Această rețetă de la Taste of Home necesită ardei gras, ciuperci, căței de usturoi și fasole verde. Funcționează bine ca garnitură. În general, această rețetă câștigă un scor uimitor de lingură de 81% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Legume curry thailandez vegan , legume la grătar în stil thailandez și curry roșu thailandez cu legume .

Videoclipuri pentru a face mâncăruri diferite la grătar Rețete
Frigarui de pui Bourbon cu zahar brunFrigarui de pui la gratar cu marinata Bourbon de zahar brun gatite pe Weber Kettle Grill #brownsugarbourbonchicken...
Cum să faci brânză Halloumi care nu se topește la grătar | Două moduri ușoare de a servi!Halloumi la grătar este un aperitiv mediteranean simplu și delicios, care este gata în câteva minute. Gătiți pe un grătar de interior sau exterior și...
3 moduri de a găti cel mai suculent piept de pui vreodată - Noțiunile de bază ale bucătăriei lui BobbyAm 3 tehnici pentru a găti acasă piept de pui suculent și fraged. Am, de asemenea, sfaturi pentru a vă ajuta să evitați capcanele pe care majoritatea...
Cum să faci quesadilla pe grătarAceasta este masa mea când avem resturi de pui cu cutie de bere.
Cum să faci broșe de legumeYourProduceGuy vă arată cum să faceți broșe de legume. Acestea sunt simplu de adunat și fac o masă grozavă.
Cum face bucătarul Atsushi Kono frigărui de pui de la aripi până la testicule - Smoke PointLa Kono din NYC, bucătarul Atsushi Kono servește un meniu yakitori cu 16 feluri, care include o varietate rotativă de pui la grătar pe cărbune...
Rețetă ușoară de frigărui de miel marocană, gătită pe cărbuneRețetă de miel marocană super gustoasă, gătită pe cărbune pe un Weber Go Anywhere. În acest episod din Schueys BBQ Taste...
3 Rețete de Haloumi la grătar delicioase și ușoare | Mediterana modernă a lui NikkiHALLOUMI LA GRĂTAR Halloumi o brânză foarte populară în Grecia. Este adesea la grătar pentru a scoate în evidență aroma acidulată. Este unic...
Arta de a găti la grătar: Cum să faci un burger la grătarKarl Engel, bucătar-șef al echipei premiate de grătar Pigcasso ( ), ne arată cum să facem grătarul perfect...
WEIGHT Watchers - Planuri de masă sănătoase: Rețeta 3 - Paneer la grătar | RamyaPorție Paneer la grătar 200 g Calorii totale - 544 Macro - C- 2 g P - 26,6 F - 47,7 Ingrediente: Paneer - 200 grame ulei de măsline ...
Idei suplimentare de meniu legate de mâncarea la grătar Rețete